3 Χρυσά Βραβεία στα iTQi Superior Taste Awards!
superior_taste_awards

Με σημαντικές βραβεύσεις επιστρέψαμε από τα διεθνώς αναγνωρισμένα iTQi Superior Taste Awards! Η πορτοκαλάδα, η λεμονάδα και η μηλάδα Νέκταρ Κουρτίδη, κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον φετινό διαγωνισμό, λαμβάνοντας χρυσά αστέρια ποιότητας.

Η εξέχουσα επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από 135 διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, χάρισε 2 χρυσά αστέρια στη λεμονάδα και την πορτοκαλάδα Νέκταρ, αλλά και ένα χρυσό αστέρι στη μηλάδα της εταιρείας Αφοί Κουρτίδη.

Τα iTQi Superior Taste Awards επιβραβεύουν προϊόντα με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, με την μέθοδο τυφλής δοκιμής αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους.

Ο διαγωνισμός υπέβαλε σε διαδικασία γευσιγνωσίας τους διαγωνιζόμενους, χωρίς να παρέχεται κανένα είδος ταυτοποίησης για να εξασφαλίζεται έτσι η συνεχής αμεροληψία. Το iTQi διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε φυσικο-χημικές αναλύσεις με διαπιστευμένα εργαστήρια προκειμένου να ελέγξει ότι τα προϊόντα είναι τεχνικά σωστά και θα είναι στην ίδια υψηλή ποιότητα όταν θα φτάσουν στον τελικό καταναλωτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός είναι κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή, το iTQi ξεχωρίζει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας στους συμμετέχοντες τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης και της γευσιγνωσίας που πραγματοποιείται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο